Terkini
Loading...

IKlan

Cara Mudah Membentuk Badan Tegap, Sasa & SihatSebagai lelaki yang mementingkan penampilan, mempunyai bentuk badan yang seksi dan menukarkan daripada six spec kepada six pack semestinya menjadi impian semua jejaka kacak. heh! Kalau anda sudah kacak, anda boleh skip entri saya kali ini. ahaha.
Kali ini, saya ingin berkongsi serba sedikit cara membentuk badan untuk diamalkan bersama anda semua. heh!
 1. Gym Training
  Cara ini antara latihan yang paling sukar. Di samping mengeluarkan duit yang banyak, kita harus juga melatih badan dengan perbagai alat berat yang pastinya membuatkan badan kita menjadi seperti badan atlet.
 1. Sit Up Training
  Cara ini agak mudah kerana kita hanya perlu melakukan latihan sit up setiap hari. Minimum 20 kali sehari akan membantu melatih otot perut dan membentuk perut menjadi six pack dengan cepat.
 1. Push Up Training
  Selain Sit Up, lakukan juga push up setiap hari di rumah dan minimum 20 kali sehari untuk melatih otot lengan dan juga otot perut.
 1. Minum Susu/supplement yang Betul
  Rajin-rajinlah minum susu setiap hari, minimum 2 kali sehari. Namun untuk membantu kita mendapatkan badan seperti atlet dan tentunya six pack, anda perlu kerap mengambil susu dan juga protein supaya badan terbentuk dengan lebih mantap. Sekarang yang paling hot di pasaran MXT MUSCLE BOOSTER SUPPLEMENT.Ia dijual pada harga RM200 untuk sebulan penggunaan. Selain mempercepatkan pertumbuhan otot, MXT ini juga boleh memberi Extra tenaga ketika kita 'workout'. Kalau korang nak try dulu boleh mulakan dengan Pek Percubaan. Pek percubaan untuk MXT ni ada di jual di Velement Store.  Pek percubaan hanya RM100 shj (15 pcs pack)
Amalan di atas merupakan cara sederhana membentuk badan anda supaya lebih tegap dan menghilangkan lemak berlebihan dengan cepat. 

0 comments :

Post a comment

Back To Top