Terkini
Loading...

IKlan

Tips Mudah untuk Melebatkan Janggut dan Jambang.Petua cara melebatkan janggut dan jambang.
CARA MUDAH: PUTIH TELUR
Ambil putih telur dan sapukan di kawasan yang anda inginkan mengikut bentuk cita rasa anda tersendiri. Amalkan setiap malam sebelum tidur selama seminggu berturut-turut. Insya Allah janggut, misai atau jambang yang anda ingini akan tumbuh dengan lebatnya.
CARA KEDUA: TELUR UDANG
Cuba cari telur udang. Telurnya selalunya boleh ditemui di bahagian kepalanya. Kalau boleh dapat udang galah lagi cantik sebab telurnya lebih banyak kerana saiznya yang besar. Sebelum tidur malam, telur udang disapu pada tempat-tempat yang diinginkan sama ada misai, jambang dan janggut. Sebelum itu jangan lupa untuk cukur sedikit bahagian yang akan dilumurkan. Cukur dan disapu telur tersebut. Insya Allah, lepas 2-3 kali bulu misai tu akan mula tumbuh.
CARA KETIGA: MENGGUNAKAN MINYAK/SERUM PELEBAT BULU
Minyak atau serum untuk melebatkan bulu sangat banyak dijual di pasaran. Anda harus bijak memilih agar ia betul-betul berkesan. Antara yang paling laku pada masa sekarang ialah 'Dream Hair'  Serum. Ia diformulasikan dari Swiss dan menjadi 'hot selling' di Malaysia.Maklumat lanjut mengenai Dream Hair boleh klik DISINI

0 comments :

Post a comment

Back To Top