Terkini
Loading...

IKlan

Penganut Kristian Akui Kehebatan Ayat Ruqyah Dalam Mengusir Jin


Sebelum berbicara jauh mengenai kelebihan  Qalam Allah ini, saya tertarik dengan komen seorang penganut agama Kristian di Youtube menyatakan keberkesanan Ayat Ruqyah yang dipasangya..Kelebihan Ayat-Ayat Ruqyah Dan Cara Menggunakannya

Ayat-Ayat Ruqyah memang terkenal dalam perubatan islam untuk mengubati penyakit dan menghalau segala macam gangguan jin/syaitan

Sebelum ini aku ada dengar pasal kelebihan ayat Ruqyah dalam perubatan Islam, Dimana perawat akan membacakan beberapa potong ayat-ayat Al-Quran supaya pesakit dapat mendengarnya dengan khusyuk. Bagi mereka yang ada gangguan, biasanya apabila dibacakan Al-Quran pada telinganya, si Jin, syaitan atau iblis yang berada di dalam tubuh si pesakit itu akan merasa panas dan lama-kelamaan dia tidak akan boleh bertahan dengan berdiam diri.


Jadi hari ini aku nak kongsikan kepada kawan-kawan yang mungkin tidak tahu dan mungkin juga sedang mencari-cari mengenai Ayat-Ayat Ruqyah.


Apabila di baca ayat Ruqyah kepada persakit-pesakit akan memberi tindak balas seperti akan rasa pening-pening kepala, mabuk, muntah-muntah, menggeletar, pengsan, seram-sejuk dan berdebar-debar. Untuk makluman, ayat-ayat Al-Quran yang biasa digunakan untuk rawatan makhluk halus adalah lebih dikenali sebagai Ayat-ayat Ruqyah.CARA MENGGUNAKAN MP3 RUQYAH SYAR’IYAH ( untuk dengar Full Version Klik Sini)


1. Bagi kesihatan diri dan keluarga,pasangkan cd/mp3 ini didalam rumah/premis perniagaan 3x sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).

2.Bagi pesakit gangguan jin,dilarang memasangnya didalam kereta,kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.

3.Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam,anda perlu pasangkan dengan kuat,insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.

4. Untuk merawat histeria,sihir,saka dan lambat jodoh,sediakan 3botol besar air mineral,buka penutupnya dan pasangkan cd/mp3 ruqyah ini 3x sebelah air tadi (kira-kira 1jam 20minit).Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3x sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis.Tiap-tiap lepas solat perlu baca ayat Kursi 3x dan surah Al-Insyirah 3x secara istiqomah.

5. Kemudian sebelah malamnya pula,cd/mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.

6. Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah,cuma pasangkan 3x sehari untuk 3hari berturut-turut.

7.Jika kita sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat,perdengarkan cd/mp3 ruqyah ini 3x sehari,insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.


Urutan Ayat-Ayat Ruqyah || No; Nama Surah; Juzuk; Ayat


1 Al-Fatihah 1 Seluruhnya
2 Al-Baqarah 1 1-5
3 Al-Baqarah 1 102
4 Al-Baqarah 2 163-164
5 Al-Baqarah (Ayatul Kursi) 3 255
6 Al-Baqarah 3 285-286
7 Ali-Imran 3 18-19
8 Al-’Araf 8 54-56
9 Al-’Araf 9 117-122
10 Yunus 11 81-82
11 Toha 16 69
12 Al-Mukminun 18 115-118
13 As-Soffaat 23 1-10
14 Al-Ahqaaf 26 29-32
15 Ar-Rahman 27 33-36
16 Al-Hasyr 28 21-24
17 Al-Jin 29 1-9
18 Al-Ikhlas 30 Seluruhnya
19 Al-Falaq 30 Seluruhnya
20 An-Naas 30 Seluruhnya


*BAGI UNTUK MENDAPATKAN KESEMBUHAN YANG MAKSIMUM BILA MENDENGAR AYAT RUQYAH INI,SILA PEJAMKAN MATA DAN DENGAR SEHINGGA TAMAT TANPA MENGIKUT BACAANNYA DIMULUT ATAUPUN DIHATI* (Boleh Download dari Youtube ke MP3)Selain mengubati penyakit yang melibatkan jin dan syaitan, amalkan memasang audio ini di rumah terutamanya jika anda baru berpindah ataupun merasakan ada sesuatu tidak kena pada tempat tinggal anda. Sebar-sebarkanlah perkara ini kerana mungkin ada keperluannya pada insan yang memerlukan. InsyaAllah.P/S Kalau di hafal dan dibaca sendiri lagi baik dan penuh keberkaatannya. Semoga perkongsian kali ini mungkin dapat membantu orang yang memerlukan. Jangan lupa terus berdoa dan bermohonlah kepadaNya semoga kita sentiasa di lindungi dari sebarang perkara yang tidak diingini.InsyaAllah.

0 comments :

Post a comment

Back To Top