Terkini
Loading...

IKlan

INGINKAN BULU MATA YANG LEBAT MCM CHETA ? (PRODUK REVIEW)


MASCARA DUOYA MAGIC MASCARA CHETA : INGINKAN BULU MATA YANG LEBAT MCM CHETA ?





Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
Maskara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu
    seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan
    matanya.

CheTa guna ke mascara ni ?
Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. 
Jawapannya TIDAK ye.. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. 




PENGENALAN DOUYA MAGIC MASCARA :


DOUYA MAGIC MASCARA / MASCARA CHETA ialah maskara dari Korea yang 

diperbuat daripada satu formula unik untuk memanjangkan dan melentikkan

mempunyai berus yang sangat fleksibel untuk dipakai pada bulu mata

 atas & bawah. Walaupun bercirikan ‘waterproof’, maskara ini 
senang 
 tanpa mencomotkan mata.

 

Apa kelebihan DOUYA MAGIC MASCARA / MASCARA CHETA ni actually?
KELEBIHAN MASCARA CHETA :

✔   long lasting
✔   15ml standard vol mascara.
✔   tahan selama 2-4 bulan keatas
✔   mudah dicuci
✔   waterproof- x mudah comot
✔   melebatkan bulu mata.

✔    memanjangkan bulu mata
✔   bulu mata lebih lentik
✔   mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
✔   mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda.

 
 


KELEBIHAN UTAMA DOUYA MAGIC MASCARA / MASCARA CHETA :
  •   Melebatkankan dan memanjangkan bulu mata
  • Melentikkan bulu mata secara semulajadi
  • Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja 
  • Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original 
  • Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci 
  • Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci 
  • Tidak perlu menggunakan makeup removal 
  • Wudu' friendly
  • Waterproof


Testimoni-testimoni DOUYA MAGIC MASCARA :




Apa yang membuatkan DOUYA MAGIC MASCARA / MASCARA CHETA begitu Hot & menjadi Perbualan ??

1,  MEMANJANGKAN. Sesuai untuk yang berbulu mata pendek macam kita. Walaupun tak berapa nak melentik tapi bulu mata jadi serious panjang.

2,  MELEBATKAN. Mana2 girls yg mempunyai bulu mata nipis or jarang2.kita suggest guna DOUYA MAGIC MASCARA sebabnyaaa ia mengandungi ‘Vitamin b5’ yg mampu menjaga & Melebatkan bulu mata lagi..

3,  MELENTIKKAN. Ini kelebihan untuk korang yang ade bulu mata semulajadi lentik.bila pakai je DOUYA MAGIC MASCARA ni, korang da tak payah susah2 pakai bulu mata palsu untuk bagi effect 100× lentik. Dengan kandungan yg ade dalam DOUYA MAGIC MASCARA ni korang da bole ade bulu mata lentik2 yg super cantik untuk bulu mata yg da memang semulajadi cantik.




 Wah ! Macam mata CheTa la




DOUYA MAGIC MASCARA ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. 



tips elak mascara DOUYA MAGIC MASCARA jadi keras....

> tutup rapat selepas guna
> jangan celup banyak kali bagi mengelakkan angin masuk
> kalau keras titik eyemo tutup rapat goncang guna semula lepas 2 - 3 jam






Cantiknye mate die.....macam pakai bulu mata palsu kan... tapi ni original tau! Die just pakai DOUYA MAGIC MASCARA je... skali pakai je dah lentik.

DOUYA MAGIC MASCARA / MASCARA CHETA ni WATERPROOF tau... nangis, berpeluh pun takkan turun la...tapi senang nak tanggal tau, basahkan tangan n pelan2 tarik lembut bulu mata ngan air je, tadaaa!! terus hilang!



Please make sure awak beli yang ORIGINAL ok...jgn sebab nak murah sikitttt bulu mate hilang..tak pun gatal merenyam mate tu..ada yg dah pernah terbeli yg fake.. sampai merah mate sbb gatal menggaru... yang ni 100% dari KOREA tau!!


untuk tempahan sila layari :

atau hubungi :

013 7502000 (karl)
011 12352123 (hasan)





sumber :http://bestbuybeautycare.blogspot.my



0 comments :

Post a Comment

Back To Top