Terkini
Loading...

IKlan

KURUS, CANTIK, SIHAT DAN BERTENAGA!

KURUS, CANTIK, SIHAT DAN BERTENAGA!


Itulah 4 perkataan yang sesuai untuk menerangkan apa itu elite s7 fat burner secara ringkas!

Assalamualaikum awak yg tgh bace tu..terime kasihla sebab masih sudi lagi luangkan mase kat sini.. :-)

Sekarang ni, kite nak cakap tentang ubat kurus atau fat burner yang gile top gile popular kat tahun 2017 ni!


elite s7 fat burner review







Kenapa pilih elite s7 fat burner?

Macam ni.. Buat apa kita nak dapatkan fat burner yang boleh burn fat je? kalau ade fat burner yang bertindak 4 in 1?

Elite S7 fat burner bantu untuk :


Power Detox 

Toksin yang melebih2 banyak dalam badan kita boleh menyebabkan badan payah turun atau cepat naik! So, kandungan power detox dari elite s7 ni boleh bantu buang toksin dalam badan kita 3x lebih cepat dari detox biase!


Ni nak share sikit pasal detox ni..Nak tahu tak ape tandanya bila badan awak tu banyak toksin?

  1. Muka mula tumbuh2 jerawat nakal.
  2. Berat susah benor nok turun!
  3. Selera makan da macam hantu raya!
  4. Senang stress.. Terase ke?
  5. Buang air tak lawas.
  6. Cepat rasa penat.
  7. Mulut berbau..
  8. Perut buncit.

Jadi..kalau awak ada tanda2 kat atas..Memang sesuai benorla elite s7 ni dgn awak..



Ultimate Fat Burner

Ia mampu bantu awak menurunkan berat badan ke tahap ideal tanpa perlu bersenam dan tahan nafsu makan. Dont worry la..Awak tak rasa lapa macam selalu pun nanti..



Collagen

Collagen ni kire ramuan penyeri penambah..Ia yang membuatkan elite s7 unik dari yang lain..Lepas sebulan awak amal elite s7 ni biasanya boleh nampak berubahan positif pada kulit, rambut dan kuku.

Semuanya akan nampak lebih muda gebu dan anjal!! Siyes ni..



Triple Energy Booster

Lepas makan 1 sachet awak boleh rase 3x ganda bertenaga dari biase! Tak pecaye cubela try 1 pastu gi window shopping kat mall mane2.. Ce tengok nanti bape biji mall awak leh tempuh!!


Sekarang dah boleh nampak kan ape yang best nye dekat elite s7 ni?? So mesti nak tau kan care nak gune die??



Cara guna Elite S7.

Dalam 1 botol merah tu ade 40 sachet.

Untuk minggu pertama di syorkan ambil 2 sachet sehari untuk kesan paling superb.

Boleh ambil waktu pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tido atau dua2 pun ok je..





 Ada KKM ke Elite S7 ni?

Mestila ade.. Ni no die 130715/07/099



Penting!!

Untuk kesan yang paling terbaik dan puas hati..pastikan awak minum air mineral 3 liter sehari ye!!




Mana nak beli Elite S7 yang ori ?


untuk tempahan sila layari :



hubungi segera :

013 7502000 (karl)
011 12352123 (hasan)

0 comments :

Post a Comment

Back To Top