Terkini
Loading...

IKlan

REVIEW : KRIM JAMBANG DAN RAMBUT WAK DOYOK


Produk krim jambang ini bukan sahaja dapat melebatkan jambang, malah, ia juga mampu melebatkan bulu di bahagian kening, rambut, misai, janggut, bulu dada, ketiak dan juga beberapa bahagian lain. Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai krim ini dan seeloknya dipakai pagi dan malam.
wakdoyoktrans
Wak Doyok sebelum ini  tampil dengan satu produk baru khas untuk melebatkan bulu. Terbaru berita yang diperolehi, krim jambang Wak Doyok kini memasuki pasaran antarabangsa. Melalui temu bual Hlive bersama Wak Doyok, krim jambang ini sudah memasuki pasaran Brunei dan Singapura dan akan datang ke Indonesia pula.
Penggunaan Krim Jambang Wak Doyok menjadikan anda setampan Wak Doyok dan menyerlahkan KEJANTANAN anda
1 -  Membantu penumbuhan bulu di wajah anda
2 - Boleh digunakan di kening
3 -  Mewangikan jambang/janggut anda
4 -  Melembutkan jambang/janggut anda
5 -  Mengelakkan kegatalan pada wajah
6 -  Dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang
7 -  Diiktiraf GMP (Good Manufacture Product) untuk menjaga penghasilan produk kami
imageResize-161x300

Kelebihan dari segi kesihatan bagi yang memelihara janggut:

Janggut melindungi kulit, juga melindungi kelenjar sebum dari dijangkiti oleh bakteria jerawat, Vulgaris, sekaligus mencegah jerawat/bintik hitam!
Memastikan wajah anda sentiasa hangat dan melindungi dagu anda dari bahaya (jatuh dan sebagainya)
Mencegah dari mendapat risiko penyakit berkaitan tekak dan gusi. Kebanyakan masalah pernafasan dapat dicegah dengan memelihara janggut.
Janggut berupaya meningkatkan kesuburan lelaki dengan cara menghasilkan hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita. ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita.Malah, untuk isteri-isteri di luar sana, rebutlah peluang ini dengan membelai dan menyentuh janggut suami anda dengan penuh kasih sayang.
 
KRIM JAMBANG WAK DOYOK
1. Ini krim dan bkn minyak
2. Krim ini sangat wangi
3. Krim ini sangat sejuk
4. Krim ini tidak melekit
KRIM JAMBANG WAK DOYOK diperkaya dengan herba-herba terbaik untuk melebatkan jambang dan kumis bagi lelaki. Ia juga boleh digunakan di kepala bagi mereka yang mengalami masalah botak, rambut gugur kerana ia dapat merangsang pertumbuhan kumis & janggut dan dapat mengekalkan kehitaman tanpa perlu diwarna malah dapat membekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan rambut agar tidak mudah putus.0 comments :

Post a comment

Back To Top