Terkini
Loading...

IKlan

Clearances Sales Raya De'Xandra : Klik produk review ini untuk dapat harga yang sangat-sangat rendah .

Assalamualaikum.


rupa segak, baju cantik tak guna kalau badan tak berbau wangi.diri sendiri tak yakin dan tak selesa, apatah lagi orang lain yang duduk dekat dengan kita.tapi jangan hentam dulu! besar kemungkinan orang tu guna perfume tapi perfume dia tak tahan lama, jadi bau tak menyenangkan pun muncul semula.kasihaannnn... eh pasaipa aku sendiri macam terasa nih? kahkah.


tapi tak, tak.saya orang yang suka pada bau wangi.duduk rumah pun sibuk nak sembur perfume.dekat katil pun sembur perfume juga dengan harapan bilik dan katil jadi wangi.tapi lepas tu mesti sakit hati sebab bau cepat hilang dan kena sembur banyak kali.maknanya bau perfume tak tahan lama la tu.


tapi sekarang saya dah ada perfume dari De' Xandra inspired perfume, baca review saya ni dulu baru la tahu kenapa kena cuba perfume yang tengah hot di pasaran ni.


produk:
perfume dari jenama De' Xandra.

De' Xandra inspired perfume:
  • saiz 35 ml.
  • jenis EDP.
  • mudah dibawa travel.
  • produk bumiputera.
  • tahan lebih lama, lebih dari 8 jam.
  • setanding produk antarabangsa.
  • kesemua senarai perfumes adalah yang paling dicari penggemar perfumes.
  • menepati citarasa dan permintaan rakyat malaysia.
  • harga budget.
  • boleh dibawa solat(alkohol De'Xandra dari ekstrak tebu)
  • perfume De'Xandra dihasilkan dari pati terbaik dan selamat.

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah 

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah 

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah 
De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah

De'Xandra Perfume Murah


Untuk dapatkan Produk ini , anda boleh klik link dibawah :

Harga 45.00


Sekian :)

0 comments :

Post a Comment

Back To Top