Terkini
Loading...

IKlan

Glow Glowing Beauty Skincare 4 In 1 ( Product Review )


PENGENALAN MENGENAI APA ITU GLOW
GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

MUKA TAK BERCAPUK??TAHAN LAMA??MUKA NAMPAK GLOWING??
YESS!!.KINI PRODUK GLOW GLOWING KELUARKAN SATU SET
 BARU UNTUK ANDA!!!

Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1 ialah merupakan satu set skincare ajaib yang 
telah dikeluarkan oleh Glow Glowing. Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.kulit 
dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin 
putih dan berseri…hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!.Ape yang
bestnya tentang Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1.Bila pakai tak berminyak.muka
 akan jadi semakin glowing, yang ajaib tentang foundation ni ia dapat mengecutkan
jerawat...foundation ni dikeluarkan dengan set 4 in 1...tapi sesuai dengan semua jenis
 dan warna kulit..bila pakai foundation ni akan ikut warna kulit kita..mana yang dah
 cuba tu tau la best ke tak foundation superb ni tau. Pakai pulak dengan set 
glow glowing memang lagi gebuss la jawabnye!!!.

Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1 sesuai untuk semua jenis kulit!.Merawat masalah
kulit wajah juga..tak jadi masalah yg ada jerawat pun nak pakai..semakin hari jerawat 
pun semakin kecut!.Hanya 4 in 1..sapu tipis-tipis pun dah ok sangat. Effect Glowing
Berganda dengan SPF25 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya.
Jom berseri seri kan wajah anda dengan Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1..tak 
melekit tak perlu nak sapu tebal-tebal..tipis-tipis pun sudah lawa jer..shining wajah
sepanjang hari.Kulit wajah yang berjerawat,berjeragat atau sensitif pun boleh
pakai..mencantik dan merawat masalah wajah juga!.Kulit lebih LEMBUT dan
 GEBU dengan Glow Glowing Beauty Skin Set 4in1

New Packaging



FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1 

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
Membersih kulit wajah.
Menanggalkan sel2 kulit mati.
Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit.
Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya.
Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
Mengurangkan keduta/ garis penuaan.
Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan 
muda setiap masa.

DAY -PINKY BEAUTY
Melindungi kulit wajah dari sinar uv.
Menghilangkan flex hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus & melicinkan kulit.

NIGHT GLOW
Menghilangkan flek hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
Mengurangkan kedutan/ garis penuaan.

NIGHT GLOWING
Mencerahkan kulit wajah.
Mengecilkan lubang pori-pori.
Menghaluskan kulit wajah.
Mengurangkan parut jerawat & jeragat.
merawat kulit yang bermasalah.

FUNGSI GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

KANDUNGAN GLOW GLOWING BEAUTY
SKIN SET 4 IN 1

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP.
DAY -PINKY BEAUTY.
NIGHT GLOW.
NIGHT GLOWING.


CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING
BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari.

SIANG
Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty.

MALAM 
Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam
 gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow 
& Night Glowing setiap 3 malam).


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas ldengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 
.
.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1 produk 100% ASLI
 ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
KELULUSAN KKM  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 

PANTANG LARANG GLOW GLOWING
BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA GLOW
GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1

Beberapa testimoni pengguna Glow Glowing Beauty Skin Set 4 in 1.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





Berminat dengan product ini , dapatkan dari kami 
: 013 - 750 2000 ( Karl )


Sumber dari : babiesblinkbeauty

0 comments :

Post a Comment

Back To Top