Terkini
Loading...

IKlan

Kebaikan Jus Pamoga .

Jus Pamoga - Formula Terhebat Daripada Makanan Yang Terhebat!



Minuman tambahan yang membantu merawat pelbagai penyakit masa kini. Dengan khasiat yang diperolehi daripada buah delima yang sememangnya

makanan sunnah campuran madu, minyak ikan dan lain-lain ramuan, mudah-mudahan akan meringankan derita penyakit dan menyegarkan tubuh badan dan dapat kembali aktif di samping minda yang cerdas.


REVIEW PRODUCT 
JUS PAMOGA;
Review kali ni berdasarkan pengalaman ibu bapa saya sendiri yg menggunakan pamoga...mereka dah mengamalkan produk pamoga ni sejak 5bulan yg lalu. Ayah saya penghidap darah tinggi dan masalah jantung. Manakala ibu sy pula masalah gastrik. Sbelum pengambilan pamoga ayah saya selalu jatuh akibat lemah anggota badan, ke bilik air pun selalu kena papah. Kaki dan tangan selalu sembab. Memang kesian tengok...nk jalan tak larat. Bulan pertama ayah saya ambik pamoga dah dpt nampak perubahan yg ketara, kaki dia semakin kuat,yg sembab jg dah hilang. Dia dah blh drive kereta balik..sblm ni xberani nk drive sbb badan lemah. Gastrik Ibu sy pun dah semakin pulih...Alhamdulillah pamoga mmg sesuai dgn mereka. Skrg tiap2 bln mmg kami akan sediakan stok pamoga utk mereka..semoga ibu dan ayah sy semakin sihat..dgn izin-Nya..semuanya atas kehendak-Nya, pamoga hanya sbgai alternatif. Kita harus ikhtiar dan mencuba kalau nak sihat...

Kandungan Jus Pamoga :-
Air R.O, Sebatian Gamat, Pamogranete, Madu, Omega-3; Minyak Ikan, D-alpha-Tocopherol (Vitamin E), Klorela, Vitamin B6, Vitamin B1, Beta-Karotena.

Khasiat Jus Pamoga :-
-Angin Ahmar/Lumpuh
-Anti Tumor dan merawat AIDS
-Artritis, kebas
-Buasir
-Bengkak
-Darah beku dan anti tumor mengurangkan kesakitan
-Gastrik
-Gigitan binatang dan penawar bisa
-Keperluan serat untuk badan
-Kesejahteraan dalaman
-Makanan tambahan
-Ketahanan banda dan tenaga tambagan segera
-Kulit melecur
-Kulit kaki pecah
-Kecantikan kulit muka
-Luka dan kecederaan
-Gigitan serangga
-Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
-Lemah otot, radang dan gout
-Mengurangkan tekanan
-Menaikkan seri wajah, pucat dan kurang darah
-Mengawal suhu badan
-Masalah jantung dan ginjal
-Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi
-Masalah kitaran haid
-Mata lebam /kurang tidur
-Mengawal dan merawat tekanan kencing manis
-Mencantikkan kening & bulu mata -Masalah kulit
dan bibir kering
-Melembut dan menghaluskan kulit tubuh
-Pedih ulu hati dan batu karang
-Pembedahan
-Pencernaan, keracunan dan sembelit
-Parut pada muka dan badan
-Rambut (Gugur / tidak lebat)
-Sakit sendi / lutut
-Selepas bersalin dan sistem peranakan
-Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
-Awet muda
-Memperbaiki kerosakan tisu
-Meredakan alahan dan alergi
-Kanser kulit



Cara mengamalkan Jus Pamoga :-

- 2 sudu besar 2 kali sehari sebelum sarapan atau
ketika perut kosong. Ia bagi memudahkan jus
pamoga tercerna di dalam badan.
- Kanak-kanak 1 ke 2 sudu kecil sudah memadai.
- Gunakan sudu plastik kerana jus pamoga ini
mengandungi madu asli.


Klik link ini untuk dapatkan produk pamoga .
https://www.lelong.com.my/vida-beauty-pamoga-extra-gift-egobeauty-189885395-2018-03-Sale-P.htm



Sumber : http://izzahrasofea.blogspot.my

0 comments :

Post a Comment

Back To Top