Terkini
Loading...

IKlan

Nour Ain Skincare Set 3 In 1 [ Product Review ]

NOUR AIN BEAUTY CARE
NOUR AIN BEAUTY CARE

NOUR AIN BEAUTY CARE
NOUR AIN BEAUTY CARE


PENGENALAN MENGENAI APA ITU
NOUR AIN BEAUTY CARE

DAH TRY MACAM-MACAM SET SKINCARE NAK KULIT PUTIH?? INGINKAN SET
SKINCARE PALING BERKESAN??NOUR AIN BEAUTY CARE SET PRODUK YG
 ANDA CARI-CARI!! JANGAN LUPA PAKAI NOUR AIN BEAUTY CARE SET 
SEBELUM KELUAR RUMAH. HANYA PERLU SAPU DISELURUH MUKA 
JE.. TAK PERLU PAKAI BEDAK, TAHAN LAMA & TAK BERMINYAK.

Nour Ain Beauty Care ialah merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih 
yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang
berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk
Nourain,menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi 
kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan 
untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah 
jerawat serta jeragat.

Nour Ain Beauty Care baru CERAH BAK KOREA!.Kesan seawal 5 hari je!!.woww..
Produk herba terbaikkkk. Tak cuba tak tahu, dah cuba mesti puas hati. Seronok je bila 
pakai Nour Ain Beauty Care nie..nak tahu kenapa?? Sebab bila nak pakai tak perlu 
nak tonyoh-tonyoh tau.Sapu lembut-lembut.Tengok-tengok senang jer dia meresap. 
Macam sebelum ni gunakan skincare lain tapi rasa susah sangat nak menyerap,
kan?.takpe, pakai Nour Ain Beauty Care ni confirm rasa lain.

Jom dapatkan Set Nour Ain Beauty Care harga bukan beratus-ratus pun .. Harga 
mampu milik.Nour Ain Beauty Care!!.Kulit muka, tekak,tangan pun boleh pakai.Bukan
produk zaman mak nenek ye, tapi ramai jugak mak nenek yg nak cuba dengan produk 
set Nour Ain Beauty Care ni.. huhu.So siapa yang masih belum cuba Nour Ain Beauty
Care , meh wassap lelaju nak bagi harga terlajak murah. Cepat-cepat ,sempat lagi nak
 selit order untuk pos arini. Stok baru sampai nie haa :).Nak order ?pm laju-laju!!! 
Sape cepat dia dapat ..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NOUR AIN BEAUTY CARE

Memutihkan kulit wajah dan menjadi lebih cerah dan berseri-seri 
Menghilangkan masalah kulit berminyak pada muka 
Memudar dan menghilangkan jerawat, jerawat, parut, white head, 
black head & lingkaran gelap bawah mata 
Hilangkan bintik hitam, white head pada bahagian bermasalah 
(dahi / hidung) 
Kulit muka menjadi lebih licin & gebu 
Mengurangkan kedut dan tegang pada kulit muka 
Wajah nampak lebih 'glowing' dan cerah 
Keluar rumah tanpa perlu bermekap tebal 
Lindungi kulit wajah dari sinaran UV 
Menjadikan anda kelihatan lebih muda dari usia sebenar
Beraskan Herba-herba terpilih
Mengandungi vitamin C
Sesuai untuk semua jenis kulit 
Tiada berlaku pengelupasan 
Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 
Menyerikan kulit wajah
Sesuai untuk lelaki dan wanita


KANDUNGAN NOUR AIN
BEAUTY CARE

Orange
Extract Papaya
Vitamin E


CARA PENGGUNAAN NOUR
AIN BEAUTY CARE

MULTI-VITAMIN CREAM :
Diselangselikan dengan penggunaan night cream

UV FOUNDATION :
Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap - lap sehingga kering.
Sembur Nour Ain Toner - ratakan pada muka
Ratakan UV Foundation pada keseluruhan wajah / bahagian yg perlu
* Penggunaan pada siang hari sahaja (pagi / petang)

BEAUTY SOAP :
pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)

VITA - C SERUM :
Sapukan 2-3 titis serum pada wajah dan leher selepas penggunaan toner
Biarkan beberapa saat hingga meresapkan pada keseluruhan kulit sepenuhnya.
Sapu rata-rata UV foundation pada siang hari atau Night Cream pada malam hari.
 Boleh digunakan bila-bila masa. Biasanya saya akan pakai selepas solat / mandi.
 Ia bertindak sebagai vitamin untuk kulit muka.

TONER :

Bersihkan muka dengan Nour Ain Beauty Soap
Semburkan Nour Ain Toner oada keseluruhan wajah - ratakan dgn kapas muka.
Penggunaan selama 2x sehari (siang dipakai bersama Nour Ain UV Foundation,
 malam dipakai bersama Nour Ain Night Cream)

PERFECT CC CREAM :
WAKTU SIANG :
Cuci muka dengan sabun herba nour ain.
Spray toner keseluruh muka dan biarkan meresap seketika dan bersihkan
 dengan kapas muka.
Sapukan 2-3 titik serum ke seluruh wajah dan biarkan meresap.
Sapukan nipis uv foundation dan ratakan keseluruhan wajah atau 
bahagian yang perlu sahaja.

WAKTU MALAM :
Cuci muka dengan sabun herba nour ain.
Spray toner keseluruh muka dan biarkan meresap seketika dan bersihkan
 dengan kapas muka.
Sapukan 2-3 titik serum ke seluruh wajah dan biarkan meresap.
Sapukan nipis night cream keseluruh wajah dan leher.
Cara penggunaan multi -v cream -( dijual secara berasingan rm50(10gm) )
dipakai 2-3 kali seminggu
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam shj)
**Di selang selikan dgn pemakaian night cream** contohnya malam ni anda 
sudah memakai night cream,mlm esoknya pakai multi vitamin cream


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan 
pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk & 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun & buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Nour Ain Beauty Care produk 100% ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT dan disahkan KKM !.

NOUR AIN BEAUTY CARE
KELULUSAN KKM NOUR AIN BEAUTY CARE

PANTANG LARANG NOUR AIN
BEAUTY CARE SET

Tiada pantang larang 
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
NOUR AIN BEAUTY CARE SET

Beberapa testimoni pengguna Nour Ain Beauty Care.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





Berminat dengan product ini ? 
Whatsapp : 013 - 750 2000 ( Karl )

0 comments :

Post a Comment

Back To Top