Terkini
Loading...

IKlan

"Stress" Sebab Isteri Mengidam Nak Naik UFO Sampai Termimpi-Mimpi Tiap Malam, Tetapi Apa Lelaki Ini Lakukan Berjaya Penuhi Permintaan Isterinya


Wanita mengidam adalah satu kebiasaan apabila mereka berbadan dua, ada yang menyatakan apa yang diidamkan oelh ibu itu sebenarnya diidamkan oleh anak dalam kandungan.

Adat mengidam, ada yang mengidam kadang-kadang makanan yang mereka tidak suka atau makan sebelum ini, ada mengidam sesuatu yang agak pelik seperti yang terjadi kepada lelaki ini, mana tidaknya isterinya mengidam naik UFO?

Jom kita baca.

Macam-macam ragamkan bila orang mengidam, nasib ada UFO Tesco sebagai penyelamat, kalau tak macammanalah nak caru UFO, Hargailah isteri anda .
Sumber - Siakapkeli.my


“Dunia itu semuanya menyenangkan, dan sebaik-baik kesenangan dunia adalah wanita sholehah”.
(H.R. Muslim. Lihat Riyâdhush-Shâlihîn)


Terjemahan : Surah Ar-Ruum [30] : 21
Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaannya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir.

0 comments :

Post a comment

Back To Top