Terkini
Loading...

IKlan

iMove kereta ciptaan Apple

Tak siapa menjangkakan sebuah syarikat yang cukup popular dengan elektronik akan mencipta sebuah kereta tapi hakikatnya tue laa impian bekas ketua Pegawai Eksekutif (CEO) iaitu Steve Jobs sebelum kematiannya.Beliau mengimpikan untuk membangunkan kereta yang dinamakan iCar yang berlambangkan Apple.Tapi impian tue hanya lah impian,tiada siapa tahu bagaimana rupabentuk yang diimpikan oleh beliau.Salah seorang lembaga pengarah Apple meneruskan impian untuk menggegarkan dunia dengan ciptaan kereta yang dipanggil iMove.Tapi nie cuma kereta konsep jer....diorang jangkakan akan digunakan pada tahun 2020.Jom tengok macam mana ler rupa rekabentuk diorang.

0 comments :

Post a Comment

Back To Top