Terkini
Loading...

IKlan

MENGHILANGKAN KULIT GELAP KUSAM DAN BERDAKI [PRODUK REVIEW]



TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
MENGHILANGKAN KULIT GELAP
KUSAM DAN BERDAKI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? SIKU?NAK BERMANJA TAPI KULIT
BERDAKI?SIAPA KAT SINI ADA MASALAH KETIAK TAK CANTIK, BERDAKI,BERPARUT,
BERBAU &MACAM-MACAM LAGI, MEMANG MOLEK SANGATLAH UOLLS 
SEMUA CUBA TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1NI.

Toner Peluntur Daki Set 3 In 1 ialah produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit
gelap,kusam & berdaki..Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit.Toner Peluntur
Daki Set 3 in 1 juga boleh dijadikan sebagai pengganti deodoran sekaligus 
bertindak sebagai pemutih segala daki yang ada.
.
Tekstur Toner Peluntur Daki Set 3 In 1 yang sangat lembut, tidak melekit dan meresap
dgn cepat apabila disapu.Bestnya, bau dia tersangatlah wangi. Sebab tu Toner Peluntur
Daki Set 3 in 1 ni boleh dijadikan deodoran. Yang bestnya, bukan setakat boleh pakai kat
bawah lengan sahaja, ianya juga boleh disapu di bahagian tersorok yang lain seperti siku,
buku lali, punggung (untuk melembutkan kawasan punggung dan mencerahkan selulit),
lutut dan kawasan celah pelipat peha. Jimat tak jimat kan..satu bekas ni
 banyak kelebihannya..
.
Toner Peluntur Daki Set 3 in 1 mengandungi vitamin C dan ekstrak buah-buahan yang
dapat melindungi kulit daripada kesan daki yang hitam. Krim ini juga mengandungi Mint,
Collagen yang membantu melembutkan dan melembapkan kulit serta menjadikan kulit
 lebih kelihatan sihat. Meh buang segala daki yg ada tuu!!Berapa banyak lagi nak biar 
daki tu ada??Jom PUTIH SELURUH BADAN dengan Toner Peluntur Daki Set 
3 in 1 inovasi terbaruuu!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, 
stretchmark, dan menghalus kulit.
Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti 
garis-garis paha dan siku
Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
KEBAIKAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
KEBAIKAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Vitamin C.
Mint.


CARA PENGGUNAAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

LANGKAH 1 :
Titiskan 5 titik atau lebih "Toner Peluntur Daki"pada kapas yang bersih.
Kemudian gosok bahagian yang berdaki seperti di tengkuk,kaki dan celah-celah
 yang mempunyai masalah dengan menggunakan kapas yang bersih.Ianya
 juga boleh digunakan pada satu badan.
Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja,sebaiknya digunakan 
sebelum mandi 2 kali sehari.

LANGKAH 2 :
Basahkan badan selama 5 minit/mandi.
Gosok Bleaching Scrub pada kawasan hitam seperti siku,ketiak dan
 celah peha selama 5 minit.
Kemudian bilas dengan air atau lap dengan tisu basah.Bleaching 
Scrub juga boleh digunakan pada seluruh badan.
Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan selepas memakai 
Toner Peluntur Daki.

LANGKAH 3 :
Diduna selepas mandi.Sapu rata dan urut perlahan Underarm dan Miss V 
Cream pada kawasan ketiak,celah peha,atau kawasan hitam yang lain
 seperti lutut,siku dan lain-lain sehingga cream menyerap pada kulit.
Jangan sapu pada bahagian sulit.
Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan selepas memakai 
Toner Peluntur Daki serta Bleaching Scrub.

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
CARA PENGGUNAAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3IN1


TIPS PENJAGAAN KETIAK

SERING MENCUKUR DAN MENCABUT BULU KETIAK.
Sewaktu anda mencabut atau mencukur bulu-bulu ketiak,bahagian pangkal yg masih
tersisa sering membuatkan ketiak anda kelihatan lebih gelap.Mencukur bulu ketiak
 juga boleh menyebabkan folikel bulu-bulu ketiak itu membesar,sehingga ketiak
 anda menjadi kasar.Manakala mencabut atau menarik akar rambut 
(bulu ketiak),bakal meninggalkan kesan luka ataupun bengkak.

SEL KULIT MATI
Warna hitam pada ketiak juga boleh disebabkan kerana sel kulit mati yang terdapat 
pada lekukan tubuh anda. Lebih-lebih lagi jika anda kerap menggunakan pakaian
 ketat. Gesekan antara material dan ketiak boleh membuatkan kulit boleh 
membuatkan kulit ketiak anda menjadi gelap.

HORMON 
Peningkatan hormone estrogen dan progesterone blh menyebabkan ketiak kelihatan 
lebih hitam. Perkara ini sering terjadi pada wanita yg sedang hamil dan perubahan
 tersebut jelas kelihatan hingga ke akhir masa kehamilan.

BAHAN KIMIA
Bahan kimia seperti merkuri yang terkandung dalam deodorant jenis roll-on
 boleh menyebabkan ketiak menjadi hitam.


KELULUSAN PENGGUNAAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Toner Peluntur Daki Set 3 in 1 produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 SELAMAT dan paling penting BERKESAN !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Beberapa testimoni pengguna Toner Peluntur Daki Set 3 in 1.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





UNTUK TEMPAHAN SILA

ATAU SEGERA HUBUNGI
013 7502000(KARL)
011 12352123(HASAN)






sumber :babiesblinkbeauty

0 comments :

Post a Comment

Back To Top