Terkini
Loading...

IKlan

Produk Review : Babies Blink Skincare 5 in 1

Babies blink skincare 5 in 1 .
Lyanaz beauty care.


 Satu Set Babies Blink Mengandungi :
~Glutacol Soap 60g.
~Antibiotic Day Cream 20g.
~Magic Night Cream 20g.
~Whitening Serum 10ml.
~Toner white Glow.

                  Sebelum korang baca fungsi lima barangan yang ada dalam set ini, saya nak cerita terlebih dahulu.Babies blink dibuat dari susu madu + glutathione + ekstrak tomato.

                 Saya mempunyai masalah jeragat.Jeragat di wajah saya pula adalah jeragat yang berpunca dari hormon yang sangat sukar dihilangkan.Saya dah cuba bermacam-macam produk penjagaan kulit, tetapi alhamdulillah...kali ini jeragat saya sudah kian pudar dan hampir sahaja hilang selepas menggunakan Babies blink skincare 5 in 1 2015 ini selama tiga minggu.Mungkin kerana gunakan tidak begitu tebal, krim saya baru luak 1/3 sahaja,tetapi kesannya memang menakjubkan.

                Kalau dulu saya memakai alas bedak dan bedak padat untuk menutup cela dan bila bergambar , wajah nampak bercapuk.Sekarang hanya dengan menggunakan krim siang tanpa bedak, saya tidak risau lagi kalau wajah saya akan kelihatan bercapuk di dalam gambar.Semuanya nampak natural.Keluar rumah sepanjang hari pun tidak terkena sunburn.

Kelebihan utama babies blink skincare 5 in 1 2015 :
~ Mengecilkan pori-pori wajah
~ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih
~ Menjadikan kulit cerah + pinkish
~ Melicinkan kulit secara maximum
~ Membantutkan kenaikan jerawat baru
~ Membantutkan pertumbuhan jerawat
~ Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
~ Melembapkan kulit seperti chewing gum
~ Mengimbangkan minyak berlebihan

Kelebihan sampingan Babies blink skincare 5 in 1 2015 :

~ Tiada pengelupasan
~ Tiada bahan-bahan terlarang
~ Produk bumiputera
~ 1 set penggunaan untuk 1 bulan
~ Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

FUNGSI GLUTACOL SOAP :

~ Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam.
~ Membantut dan mengecutkan pertumbuhan jerawat.
~ Digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream.

ANTIBIOTIC DAY CREAM(Krim berwarna kuning) :
~ Mencegah pertumbuhan jerawat.
~ Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Menjadikan kulit lebih segar dan berseri
~ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35 dan sesuai digunakan sebagai ‘sunblock’.
~ Sesuai untuk semua jenis kulit.
~ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
~ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat.
~ Mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
~ Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
~ Mengecilkan pori-pori kulit dan menggebu dan kenyal seperti kulit bayi.
~ Mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’.

FUNGSI MAGIC NIGHT CREAM(Krim berwarna putih) :

~ Menghilangkan jerawat dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
~ Melicinkan struktur kulit wajah.
~ Membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik-bintik hitam di muka.
~ Menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Berkesan dalam masa 24 jam.
*Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish*
*Dari anak gadis seawal 12tahun boleh untuk menggunakan Babies Blink Set*

FUNGSI WHITENING SERUM :

~ Mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit.
~ Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.

FUNGSI TONER WHITEGLOW :

~Membuang segala kotoran 100% daki dan kotoran pada muka serta badan.
~ Mencerahkan 5x ganda daripada bahan pemutih yang lain.
~ Menyeimbangkan lebihan minyak di wajah.
~ Menghadiahkan kulit bersinar seawal 1 minit.
~ Mengecilkan pori-pori terbuka dan dan mencegah terjadinya jerawat.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

~ Mengecilkan pori2 wajah.
~ Pencerahan 5x ganda dari agent pemutih.
~ Menjadikan kulit cerah dan pinkish.
~ Melicinkan kulit secara maximum.
~ Membantutkan kenaikan jerawat.
~ Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat.
~ Melembapkan kulit dan boleh kelihatan awet muda.
~ Mengimbangkan minyak berlebihan.
~ Jangan risau produk ni tiada kesan sampingan dan tiada pengelupasan.
~ 100% ORIGINAL PRODUCT GUARANTEED.

Cara penggunaan Babies blink skincare 5 in 1 2015 .

1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air dan keringkan.
2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah.

Pagi :
~Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi , bilas dengan air dan Keringkan.
~Apply toner dan dapkan seluruh muka sampai kering.
~Apply krim siang Babies Blink di serata wajah dan ratakan.
Malam :
~Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap malam , bilas dengan air dan Keringkan.
~Apply serum dan dapkan seluruh muka sampai kering.
~Apply krim malam Babies Blink di serata wajah dan ratakan.

Cara betul menggunakan Babies blink skincare 5 in 1 2015 :

1. Hentikan penggunaan produk lain untuk 5-7 hari.

2. Gunakan sabun babies blink sahaja untuk 3 hari.

3. Gunakan sabun dan krim siang sahaja untuk 3 hari.

4. Gunakan sabun dan krim malam sahaja untuk 3 hari.

5. Gunakan sabun dan toner sahaja untuk 3 hari.

6. Gunakan sabun dan toner sahaja untuk 3 hari.

7. Barulah boleh gunakan semua set Babies blink skincare 5 in 1 2015 serentak.

Cadangan:

Siang:
~Sabun+ Toner + Krim siang.

Malam:
~Sabun + Serum + Krim malam.

TIPS;
- Untuk kulit terlalu kering : Gunakan krim siang ketika wajah masih lembab.
- Untuk kulit berminyak dan berjerawat,gunakan seperti biasa.
~Kalau kulit terlalu berminyak, tidak perlu menggunakan krim malam setiap malam(selang).




Anda Hanya perlu klik link dibawah untuk dapatkan produk ni .




Kredit : Puteri Kenari

0 comments :

Post a comment

Back To Top