Terkini
Loading...

IKlan

Dianz Professional Signature Perfume 30ml , Limited Edition Apple Waterbase Perfume .


TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA 
==============================
PALING EKSKLUSIF untuk Dianz lover
.
4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘
.
1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !
.
2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit
.
3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘
.
4. MURAH DAN MAMPU MILIK 
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm70 sahaja sgt2 berbaloi .
.
Rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
.
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .
hanya DIANZ !
.

Foto Siti Nor Ain.
===========================================
DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME (30ml)


Foto Siti Nor Ain.
Urmph!
bau dia memang sangat sedap dan nyaman bila hidu...

mempunyai saiz yang kecil bagi memudahkan untuk menyimpan didalam kocek anda!
sangat mudah dan elegent!

sekarang apa tunggu lagi?bertukarlah kepada DIANZ PERFUME.....


KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN 

Foto Siti Nor Ain.

Foto Siti Nor Ain.
 
Dianz perfume bau apa?
Waterbase Apple . Sedap ya amat !

Rasa nak makan pun ada !
Hehehe



Foto Siti Nor Ain.


Image result for DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME

DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME 30ML  
RM70sm / RM80ss
*free postage*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
013 - 750 2000

0 comments :

Post a Comment

Back To Top