Terkini
Loading...

IKlan

Height Up – Supplement Tinggikan Badan


NAMA SAMARAN ANDA ‘KATIK’?? ‘PENDEK’?? ‘KECIK’?? DAN MACAM-MACAM LAGI?

– MALU DISEBABKAN PASANGAN ANDA DUA TIGA KALI GANDA TINGGI DARI ANDA?

– KURANG KEYAKINAN DIRI DISEBABKAN TERLALU RENDAH?

– SUKAR UNTUK CAPAI/MENGAMBIL SESUATU DI TEMPAT TINGGI?


JANGAN RISAU, KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA


MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT UNTUK MENAMBAH KETINGGIAN ANDA.


HEIGHT UP

height up original malaysia 2

APA ITU ‘HEIGHT UP’?


“Height Up”
 dikenali sebagai Supplement Peninggi Badan kerana ia bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi, diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian. Supplement nutrisi SEMULAJADI ini yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.*
*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

HEIGHT UP UNTUK LELAKI ATAU WANITA??

Height Up sesuai diambil oleh kedua-dua golongan tidak kira lelaki mahupun wanita.

TETAPI PERLU DI INGATKAN BAHAWA HEIGHT UP TIDAK SESUAI UNTUK :-

  1. Wanita hamil dan menyusui bayi.
  2. Seseorang yang mempunyai penyakit kronik. Jika anda mempunyai masalah seperti darah tinggi dan kencing manis, sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

KAJIAN MENUNJUKKAN:

✔ Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan.
✔ Pelbagai jenis profesion (spt juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu. Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.
✔ Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.
✔ Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.
✔ Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

SIAPA YANG SESUAI UNTUK MENGAMBIL HEIGHT UP?

✔ Sesuai kepada semua golongan yang ingin menambah ketinggian walaupun mereka sudah tinggi.
✔ Seseorang yang berkerjaya dan memerlukan ketinggian yang lebih untuk melaksanakan tugas dengan sempurna, Cth:- Polis, askar, model, bomba dan lain-lain
✔ Ahli sukan seperti pemain bola sepak, rugbi, gymnastik dan lain-lain.
✔ Seseorang yang tidak mempunyai keyakinan diri disebabkan fizikal terlalu rendah.
✔ Seseorang yang sering di buli disebabkan badan yang rendah.
Height Up - 16


SAYA ADA MAKAN PRODUK KECANTIKAN ATAU SUPPLEMENT LAIN, BOLEH MAKAN HEIGHT UP TAK?

Ya boleh, Tetapi anda perlu selangkan beberapa jam (2-3 Jam) sebelum anda ambil/makan produk lain.CARA PENGAMBILAN/MAKAN HEIGHT UP

HARI 1 : 1 TABLET SEKALI , 1x SEHARI
HARI 2 & 3 : 2 TABLETS , 1x SEHARI
HARI 4 & SETERUSNYA : 2 TABLETS , 2x SEHARI (SEBELUM SARAPAN / MAKAN TENGAHARI) & (SEBELUM TIDUR)   ** untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman** minum 10 gelas air setiap hari
Isi Kandungan botol: 120 biji. Untuk 1 bulan.
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

Height Up - 15 3

PASTIKAN ANDA DAPATKAN HEIGHT UP YANG ORIGINALSOALAN-SOALAN YANG KERAP DITANYA


SOALAN»

Bagaimanakah Height Up™ Supplement berbeza dengan produk menambah ketinggian yang lain?

JAWAPAN»

Height Up™ Supplement adalah hasil kajian perubatan ekstensif oleh para saintis terkemuka Korea dalam bidang tumbesaran manusia. Ianya tidak seperti produk menambah ketinggian lain yang tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik.
Tambahan, Height Up™ Supplement selamat, mudah dan senang dimakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, atau senaman yang rumit.

SOALAN»

Jika kedua ibubapa saya bertubuh rendah, adakah Height Up™ Supplement boleh membantu saya?

JAWAPAN»

Ya, Height Up™ Supplement boleh membantu anda menambah ketinggian sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah.
Jika  ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak-kanak boleh membesar lebih tinggi daripada kedua-dua ibubapa mereka tetapi kanak-kanak yang lain tidak. Kanak-kanak yang tinggi tersebut berkemungkinan memperolehi genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang  mereka, manakala kanak-kanak yang bertubuh rendah tidak.

BAGAIMANA?

Boleh dikatakan nasib juga berdasarkan kebarangkalian matematik! Bolehkah anda begitu pasti tidak memiliki genetik ketinggian hanya kerana ibubapa anda bertubuh rendah? TIDAK! Boleh jadi kedua ibubapa anda  “tidak begitu bernasib baik” untuk menerima genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang anda, tetapi situasi ini sebenarnya telah memberi anda lebih peluang memandangkan kebarangkalian hilang satu sifat tertentu untuk dua atau lebih banyak generasi berterusan sangat kecil – hanya 1/4 untuk dua generasi, 1/8 untuk tiga generasi  dan 1/16 untuk empat generasi.
Jadi lebih baik untuk anda memeriksa salasilah nenek/moyang anda (sekurang-kurangnya 3 atau 4 generasi) sebelum menyelesaikan permasalahan “Saya datangnya dari keluarga yang bertubuh rendah”. Terdapat formula saintifik yang boleh menghitung keupayaan  ketinggian maksimum anda berdasarkan faktor ketinggian ibubapa dan datuk/nenek anda.
Ketinggian manusia ialah hasil interaksi antara keturunan dan faktor-faktor persekitaran termasuklah faktor pemakanan, senaman, tidur dan yang paling penting adalah kaedah untuk menambah ketinggian yang berkesan. Walaupun potensi ketinggian maksimum anda boleh dipengaruhi oleh faktor keturunan yang mana anda sendiri tidak mempunyai kawalan terhadapnya, penambahan ketinggian anda masih boleh dimaksimumkan dengan menggunakan Height Up™ Supplement.

SOALAN»

Adakah Height Up™ Supplement berkesan untuk semua orang?

JAWAPAN»

Height Up™ Supplement boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang ingin menjadi lebih tinggi. Bagaimanapun, perlu diingatkan, Height Up™ Supplement bukanlah produk ajaib dan tidak boleh mengubati kecacatan kelahiran. Walaupun ianya boleh digunakan oleh semua orang, termasuk remaja hingga dewasa, Height Up™ Supplement berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun.

SOALAN»

Adakah anda menawarkan satu jaminan wang dikembalikan jika Height Up™ Supplement tidak berkesan  untuk saya?

JAWAPAN»

Ya! Jika anda ingin memesan Height Up™ Supplement untuk menambah ketinggian anda, kami mahu anda mencubanya pada tanpa risiko. Oleh itu, kami tawarkan Jaminan 100% Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal.
Kami akan memulangkan wang anda semula, dan anda boleh menyimpan semua bonus yang telah anda terima dengan pembelian produk ini.

SOALAN»

Berapa lamakah Height Up™ Supplement boleh bertahan?

JAWAPAN»

Sebotol Height Up™ Supplement untuk kegunaan selama satu bulan.

SOALAN»

Berapakah tahap ketinggian yang boleh saya perolehi dengan menggunakan Height Up™ Supplement?

JAWAPAN»

Keputusan yang diperolehi  adalah berbeza  bagi setiap individu. Pengguna lebih muda akan lazimnya mengalami lebih banyak penambahan  ketinggian. Untuk memperolehi hasil terbaik, anda dinasihati untuk»
  1. Melakukan senaman yang disyorkan.
  2. Mendapat tidur yang cukup.
  3. Mengamalkan  pemakanan yang seimbang.

SOALAN»

Bagaimanakah cara makan Height Up™ Supplement?

JAWAPAN»

Cara pemakanan»
Hari 1- 1 tablet.. 1 kali sehari
Hari 2 & 3 – 2 tablet… 1 kali sehari (1 tablet sebelum sarapan, 1 tablet malam sebelum tidur)
Hari 4 & seterusnya- 2 tablet 2 kali sehari (2 tablet sebelum sarapan, 2 tablet malam sebelum tidur)

PENAFIAN/DISCLAIMER
The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu

dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan
Berminat ?
Untuk melakukan pembelian secara mudah , anda boleh klik LINK dibawah :Fast Response :
0137502000
0145190707


SEMUA GAMBAR/TESTIMONI YANG DIUPLOAD ADALAH DARI SUMBER2 GOOGLE DAN HQ SETIAP PRODUK. SEKIRANYA ADA BERLAKU KESILAPAN SAYA UPLOAD GAMBAR/TESTIMONI SESIAPA YANG TIDAK DIBENARKAN UNTUK DI UPLOAD OLEH ORANG LAIN, SILA WHATSSUP SAYA TERUS DAN SAYA AKAN TERUS PADAMKAN GAMBAR/TESTIMONI TERSEBUT. TIDAK PERLU UNTUK SAMAN-MENYAMAN SESAMA KITA. JANGAN TINGGALKAN KOMEN DI BLOG SAYA SEBAB SAYA MEMANG JARANG MEMBACANYA. SEBALIKNYA WHATSSUP SAYA TERUS DI NOMBOR YG TERTERA DI COVER FOTO BLOG SAYA DI ATAS.

0 comments :

Post a comment

Back To Top